Argitoidud

Porgandisuflee

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Oma Maitse Autor: Rita Osa
Porgandisuflee on õrna tekstuuriga ja kalorivaene magustoit. Serveeri kohe, kui ahjust välja võtad, raputa vaid enne üle tuhksuhkruga. Kui tahad, lõika kääridega paberist väike süda ja aseta sufleele enne suhkru raputamist. Serveeri vanillijäätisepalliga, selle võib iga sööja otse sufleele tõsta.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Eelkuumuta ahi 175 °C. Määri väikesed keraamilised vormid võiga. Koori porgandid, lõika tükkideks ja püreesta sauseguriga kreemjaks massiks.

2. Vahusta munakollased suhkruga, lisa püreestatud porgand, sidrunimahl, sool ja kaneel. Sega läbi ning sõelu juurde jahu-soodasegu. Viimasena sega õrnalt juurde pehmete tippudeni vahustatud munavalge. Jaota segu kuude ahjuvormi ja küpseta ahju keskosas ust avamata 15–20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa