Argitoidud

Müsliruudud jõhvikate ja viigimarjadega

Keskmine hinne: 2.08 Allikas: Magus elu tervislikumalt Autor: Britt Paju
Kodused müslibatoonid on hea vahepala ja sobivad ka hommikueineks neil päevil, kui uksest eriti kiiresti välja tormata tuleb. Kui datlid-viigimarjad on kõvemat sorti, leota neid enne soojas vees ligi 30 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

10 minutit + 15–20 minutit ahjus

Kogus: 8 portsjonit
1. Püreesta kergelt hakitud datlid. Sega kokku kõik kuivained ning kuivatatud jõhvikad ja hakitud viigimarjad. Lisa sidrunikoor, datlimass ja kookosõli ning sega kätega korralikult läbi.

2. Suru mass küpsetuspaberiga kaetud 20 x 20 cm suurusesse ahjuvormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 15 minutit. Lase jahtuda ja lõika meelepärase suurusega ruudud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa