Argitoidud

Kõrvitsa-tangusupp toorvorstidega

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tummine kõrvitsasupp on igati hea ka ilma vorstita. Maitsestamiseks kasuta mõnd põnevat naturaalset siirupit, näiteks astelpaju-, võilille- , kuusevõrse- , vahtrasiirupit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda kõrvits kuubikuteks, sega 2 sl õliga, maitsesta soola ja pipraga. Pane ahjupannile või -vormi ning rösti 220-kraadises ahjus 15 minutit, kuni kõrvits on pruunistunud ja peaaegu pehme.

2. Lõik vorstid juppideks, haki sibul ning kuumuta ülejäänud õlis koos salveiga 3 minutit. Lisa tangud ja puljong, kuumuta keemiseni, alanda kuumust, kata kaanega ja hauta 10–12 minutit. Aeg-ajalt sega.

3. Lisa kõrvitsakuubikud, maitsesta siirupi ja äädikaga. Kuumuta läbi ja maitsesta soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
näsus 27.apr 2016 13:40
Maitses kõigile :)
1