Argitoidud

Ungari seenesupp

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Guljašš-supi sugemetega seenesupp valmib vaid taimsest toorainest, kuid on sellegipoolest tõhus kõhutäis.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta seened ja sibul, lõika porgand ja seller juppideks. Tükelda seemnetest puhastatud paprika. Koori kartulid ja lõika suuremateks tükkideks.

2. Kuumuta poti põhjas õli, lisa seened ja sibul. Kuumuta, kuni enamik vedelikust on seentest eraldunud. Lisa porgand ja seller, kuumuta läbi. Lisa jahu ja kuumuta läbi. Lisa tomatipasta ja tükeldatud paprika. Kalla peale puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa kartulid ja keeda 15 minutit või kuni köögiviljad on pehmed.

3. Maitsesta jahvatatud paprika ja soolaga. Serveeri hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa