Argitoidud

Tummine veiseliha-kruubisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Talviselt tummine, väikese vürtsiga supp täidab tõhusalt kõhtu ja soojendab keha.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika veiseliha kuubikuteks ja sega musta pipraga. Kuumuta potis 2 tl õli, lisa veiseliha ja pruunista igast küljest.

2. Lisa ülejäänud 2 tl õli, hakitud sibul ja tšilli ning viilutatud seller ja porgand, kuumuta segades paar minutit. Lisa tomatipasta ja tüümian ning sega, kuni köögiviljad ja liha on tomatipastaga kaetud. Lisa kruubid ja puljong. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta u 40 min, kuni liha ja kruubid on pehmed. Maitsesta supp soola, pipra ja veiniäädikaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa