Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tummine veiseliha-kruubisupp

Argitoidud

Tummine veiseliha-kruubisupp

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Talviselt tummine, väikese vürtsiga supp täidab tõhusalt kõhtu ja soojendab keha.

40-60 min

Retsept
portsjonile
250 g Veiseliha
0.5 tl Must pipar
4 tl Oliiviõli
1 tk Keskmine sibul
1 tk Väike punane tšillikaun
1 tk Sellerivars
1 tk Suur porgand
2 spl Tomatipasta
1 spl Tüümianilehed
0.5 dl Kruubid
1 l Lihapuljong
Sool
1.5 tl Punase veini äädikas
1. Lõika veiseliha kuubikuteks ja sega musta pipraga. Kuumuta potis 2 tl õli, lisa veiseliha ja pruunista igast küljest.

2. Lisa ülejäänud 2 tl õli, hakitud sibul ja tšilli ning viilutatud seller ja porgand, kuumuta segades paar minutit. Lisa tomatipasta ja tüümian ning sega, kuni köögiviljad ja liha on tomatipastaga kaetud. Lisa kruubid ja puljong. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta u 40 min, kuni liha ja kruubid on pehmed. Maitsesta supp soola, pipra ja veiniäädikaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes