Argitoidud

Kahe herne püreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
See sametine supp on hernesupi pisut kergem variant, sest sisaldab ka rohelisi herneid. Suitsukoodi asemel võib siia panna suitsusinki.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund + leotamiseks 4 tundi + 15–20 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane kuivatatud herned 4 tunniks külma vette likku.

2. Haki sibul ja küüslauk, lõika porgandid kuubikuteks ja sellerivars viiludeks. Kuumuta pannil õli. Lisa sibul, porgand, seller ja küüslauk, sega läbi. Tõsta eelkuumutatud 220-kraadisesse ahju ja küpseta 15–20 minutiga kergelt pruuniks, küpsemise ajal sega korra läbi.

3. Tõsta potti, lisa 0,75 l vett, herned koos leotusveega, suitsukoot, majoraan ja pipar. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja hauta kaane all 45 minutit, aeg-ajalt sega.

4. Tõsta koot välja. Lisa külmutatud herned ja petersell. Püreeri supp , sega hulka sidrunimahl. Haki liha ja sega supisse. Kuumuta supp läbi. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa