Argitoidud

Ahjukartulid pisukese tšilli, rosmariini ja oliiviõliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Alati lihtne ja maitsev viis kartulite valmistamiseks – sobib hästi nii klassikalise seaprae kui ka linnu- või kalaroa kõrvale. Kvaliteetne külmpressitud oliiviõli annab tervisliku ja hea maitsekoosluse koos rosmariini ja tšilliga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese kartulid ja koori vajadusel. Viiluta ja keeda 5 minutit. Nõruta vesi ära ja kalla kartulid ahjuvormi. Lisa ka hakitud tsilli, rosmariin ja oliiviõli. Jahvata peale pipart, raputa üle soolaga ja sega kõik hästi läbi.

2. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit või kuni kartulid on saanud kauni pruunika jume.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa