Argitoidud

Küüslaugune kartuligratään

Keskmine hinne: 2.73 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Küüslauk turgutab talvisel ajal meie immuunsüsteemi ja hoiab viirushaigused eemal. Muidugi annab ta ka mõnusat maitset kartulivormile. Samal ajal, kui kartulivorm ahjus, küpseta valmis ka meelepärane liha-kalalisand.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Koori kartulid ja lõika viiludeks, sega õli, purustatud küüslauguküünte, soola ja pipraga läbi. Tõsta kihiti ahjuvormi. Kalla piima-kooresegu kartulitele, puista riivjuustu peale.

2. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 200 kraadi juures tund aega, küpsetamise lõpu poole võta foolium ära. Lase enne serveerimist kindlasti u 10 minutit jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa