Argitoidud

Kartulilootsikud ehk kauboikartulid

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Valmistan kauboikartuleid alati võimalusel koos koorega. Koore all on vitamiinid ja nii on mugav ka – ei pea koorimisele aega kulutama. Megahead nii argiõhtul liha-kala kõrvale kui ka peolauale. Maitsvad ka küüslauguse või mädarõikase koorekastmega dippimiseks lauale panna, nt laste sünnipäeval.
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese kartulid hoolikalt. Lõika iga kartul kuueks piklikuks sektoriks. Tõsta ahjuvormi. Nirista peale õli, sega soola-pipra ja tüümianiga.

2. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30–40 minutit või kuni kartulid on kaunilt krõbedad.

3. Kastmeks purusta küüslauguküüned, sega koore ja majoneesiga ning maitsesta vähese soolaga. Või maitsesta kaste mädarõikaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa