Argitoidud

Kanapada porgandi ja õunaga

Keskmine hinne: 4.38 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Tiina Lebane
Kanafilee on populaarne toiduaine paljudes kodudes. Lisa fileele n-ö pikenduseks soodsa hinnaga porgandit ja õuna ning naudi aromaatset ja väga maitsvat pajarooga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori porgandid ja õunad. Viiluta porgandid juurvilja koorijaga õhukesteks liistakuteks, lõika õunad aksemateks viiludeks ja tükelda sibul.

2. Pruunista kanatükid pannil kergelt läbi, lisa porgandiliistakud ja küpseta neid umbes 5 minutit. Lisa õunatükid ja hakitud sibul, vesi, sojakaste ja maitseained. Soola lisamisega ole ettevaatlik, sest nii sojakaste kui ka sidrunipipar on juba piisa valt soolased.

3. Jäta pajatoit nõrgal kuumusel 15 minutiks kaane alla hauduma. Kui soovid vedelamat kastet, kalla juurde törtsuke vett.

4. Pisut hakitud maitserohelist lisab nii värsket maitset kui ka värvi. Paku pada koos riisi või kuumade keedukartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa