Argitoidud

Tomati-hapukapsasupp ahjupotis

Keskmine hinne: 2.19 Allikas: Hapukapsas Autor: Andra Kalda
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund ja 45 minutit

Kogus: 4 portsjonit
1. Tõsta hapukapsas, loorberilehed, vürtsiterad ja tomatid ahjupotti.

2. Lõika liha kuubikuteks. Kuumuta pannil veidi õli. Pruunista liha kiirelt igast küljest ning tõsta samuti ahjupotti.

3. Haki sibul ja küüslauk ning prae õlis kergelt klaasjaks. Lisa tomatipasta, sinep ja suhkur. Sega läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Vala segu potti liha peale. Vala potti nii palju keevat vett, et poti sisu oleks korralikult kaetud ja vesi ulatuks peaaegu poti ääreni.

4. Küpseta ahjus 180 kraadi juures kuni 1,5 h. Ühe tunni möödudes sega ja maitse. Vajaduse korral lisa maitseaineid ja vett. Serveeri värske hakitud tilli ja peterselliga.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mees 06.veeb 2016 21:05
tundub lihtne,teeme ära!
1