Argitoidud

Tšilli-ingveriküpsised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mõnusalt võised šokolaadi ja väikese tšilliga hõrgud küpsised valmivad ruttu. Küll aga tekib tahtmine kohe uus ports ahju küpsema panna – nii head on need! 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Sega jahu küpsetuspulbri ja tšillipulbriga. Pane hulka suhkur ja toasoe või, vanillsuhkur ja piim. Sega ühtlaseks tainaks. Lisa hakitud šokolaad ja tükeldatud ingver.

2. Vormi piklikuks rulliks ja jaga kaheksaks. Veereta pallideks ja vajuta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile u 6 cm läbimõõduga ketasteks. Jäta nende ümber ruumi, sest küpsised vajuvad ahjus küpsedes laiemaks.

3. Küpseta 180kraadises ahjus 12–15 minutit, kuni ääred on saanud kuldkollase värvuse. Ära üle küpseta. Lase jahtuda ja naudi kuuma teega. Kui mõni küpsis jääb üle, hoia kaanega suletud purgis.


Nendest kogustest saad 8 suurt küpsist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa