Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes

Argitoidud

Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tšillipesto saad kõige lihtsamini siis, kui lisad rohelisele või punasele pestole peeneks hakitud tšillipipra – kohe on mõnus teravus tervele roale tagatud. Maitsvaim viis on suristada pesto kokku ise.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
Sool
Must pipar
1 dl Tšillipesto (1 dl rohelist või punast pestot + 1 värske tšillipipar)
4 tk Mozzarellakirss
400 ml Kookospiim
2 dl Magusterav tšillikaste
1. Lõika igasse kanafileesse terava noaga sügav tasku. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga, ka tasku seest.

2. Määri taskusse tšillipestot, torka sinna pooleks lõigatud mozzarellapall ja kinnita tikuga. Lao ahjuvormi. Sega omavahel kookospiim, tšillikaste ja ülejäänud pesto ning kalla vormi kanafileedele.

3. Küpseta 200kraadises ahjus 20–30 minutit või kuni kanafileed on küpsed.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool