Argitoidud

Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Tšillipesto saad kõige lihtsamini siis, kui lisad rohelisele või punasele pestole peeneks hakitud tšillipipra – kohe on mõnus teravus tervele roale tagatud. Maitsvaim viis on suristada pesto kokku ise.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika igasse kanafileesse terava noaga sügav tasku. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga, ka tasku seest.

2. Määri taskusse tšillipestot, torka sinna pooleks lõigatud mozzarellapall ja kinnita tikuga. Lao ahjuvormi. Sega omavahel kookospiim, tšillikaste ja ülejäänud pesto ning kalla vormi kanafileedele.

3. Küpseta 200kraadises ahjus 20–30 minutit või kuni kanafileed on küpsed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa