Argitoidud

Tšillised juustukeerud

Keskmine hinne: 1.9 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Ahjusoojalt mõnusalt krõbedatele juustukeerdudele lisab tšilli meeldivat pikantsust. Võid mängida ka lisatäidistega: hakitud hõrk prosciutto, peekon või värsked ürdid – kõik omamoodi head.
Valmistusaeg: 20-40 min
16–20 tk

1. Jaga tainas kaheks, rulli mõlemad tükid piklikeks nelinurkadeks. Sega omavahel sinep ja piim ning määri mõlemad tainaplaadid õhukeselt sellega kokku.

2. Laota (soovi korral seemnetest) puhastatud hakitud tšilli ühele tainapoolele, puista üle riivjuustuga. Tõsta teine tainaplaat peale ja vajuta kätega hästi kinni, et täidis ei voolaks küpsedes välja. Määri lahtiklopitud munaga ning puista peale meresoola ja seesamiseemneid.

3. Lõika 1 cm laiused ribad, keera mõned korrad keerdu ja tõsta spiraalid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jäta vahele paisumisruumi.

4. Küpseta 225kraadises ahjus 12 minutit või kuni keerud on kaunilt pruunid ja kohevad. Lase jahtuda mõni minut ahjuplaadil ja tõsta seejärel restile, et keerud jääksid jahtudes mõnusalt krõbedad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa