Argitoidud

Väikesed kulebjaakad

Keskmine hinne: 2.53 Allikas: Hapukapsas Autor: Andra kalda
Valmistusaeg: 40-60 min
6 tk

1. Haki sibul ja hauta võis pehmeks. Sega omavahel hakitud kala, muna ja kurk, keedetud riis, praetud sibul, hautatud kapsas ning till.

2. Laota tainas lauale ning vajaduse korral rulli õhemaks. Lõika tainas kuueks. Aseta iga tainaruudu ühele poolele täidis. Kata täidis teise tainapoolega ning suru ääred kahvliga kinni või rulli ääred sissepoole.

3. Määri pirukad pealt munaga. Torka tainasse mõned augud, et küpsemisel õhk välja pääseks. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit, kuni tainas on pealt kuldne ja krõbe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa