Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Magushapud kapsad

Argitoidud

Magushapud kapsad

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Nostalgiline nõukaaegne roog, mida väga armastan. Keedan seda aeg-ajalt kahekordse koguse, külmkapis hoides jagub 4–5 päevaks. Kiire ja tervisesõbralik köögiviljalisand liha või kartuli kõrvale.

20-40 min

Retsept
portsjonile
800 g Värske valge kapsas
1 spl Või
3 dl Vesi
3 spl Suhkur
1 tl Sool
1.5 spl Äädikas 30%
1. Lõika kapsas peenteks ribadeks. Sulata suuremas potis või, lisa kapsas ja sega läbi. Kalla juurde keev vesi ja hauta kapsas kaane all pehmeks (kulub 15–20 minutit).

2. Jälgi, et vesi potist otsa ei lõpeks. Vajadusel lisa keevat vett. Maitsesta suhkru, soola ja äädikaga. Kapsas peab jääma meeldivalt magushapu.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke