Argitoidud

Magushapud kapsad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Nostalgiline nõukaaegne roog, mida väga armastan. Keedan seda aeg-ajalt kahekordse koguse, külmkapis hoides jagub 4–5 päevaks. Kiire ja tervisesõbralik köögiviljalisand liha või kartuli kõrvale.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kapsas peenteks ribadeks. Sulata suuremas potis või, lisa kapsas ja sega läbi. Kalla juurde keev vesi ja hauta kapsas kaane all pehmeks (kulub 15–20 minutit).

2. Jälgi, et vesi potist otsa ei lõpeks. Vajadusel lisa keevat vett. Maitsesta suhkru, soola ja äädikaga. Kapsas peab jääma meeldivalt magushapu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa