Argitoidud

Maisijahuga paneeritud kananagitsad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Esmalt keefiris või jogurtis piimhappebakterite toel pehmeks saanud kanafilee muutub küpsedes kuldse krõbeda maisikooriku ning mahlase sisuga suupisteks. Filee võid keefiri sisse marineerima panna sel juhul juba eelmisel õhtul.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + paar tundi

Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda kanafilee ja kalla peale keefir või jogurt nii, et kana oleks üleni kaetud. Lase paar tundi kuni üleöö marineerida.

2. Sega maisijahu soola, pipra ja riivitud parmesaniga. Tõsta kanatükid keefirist välja ja püherda neidmaisijahusegus. Kuumuta pannil korralik kogus õli ja ja prae paneeritud kanatükid kuumas õlis kuldseks.

3. Valmis nagitsaid nõruta majapidamispaberil, et liigne õli eralduks. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 04.veeb 2016 13:33
Jah, neil on kerge vahet teha - jahu on kollane, tärklis traditsiooniliselt valge ja krudisev.
Siiri 29.jaan 2016 14:31
Maisijahu on ikka kohe eraldi jahu
Küpsetaja 28.jaan 2016 21:32
Mis on maisijahu,kas tärklis?
1