Argitoidud

Tatrajahust muffinid tahini-kreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Tõeline tervisepomm kõigile tervisevalvuritele, kes soovivad patuvabalt maiustada. Kuna tatrajahu ei kerki samal määral kui nisujahu, on muffinid vähem kohevad kui nisujahust muffinid, kuid samas siiski maitsvad ja mahlased. Kohevust aitab siin retseptis lisada munavalgevaht
Valmistusaeg: 40-60 min
8-10 muffinit

1. Sulata või. Eralda munakollased ja -valged. Sega munakollased suhkruga ühtlaseks ja lisa siis sulatatud või ning püreestatud kõrvits.

2. Sega omavahel jahu, kaneel, küpsetuspulber, Kreeka pähklid ja sool ning lisa need või-munakollasemassile.

3. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega taina hulka. Kalla tainas võiga määritud muffinivormidesse ning küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit. Küpsust kontrolli tikuga. Jahuta.

4. Tahini-kreemi jaoks mikserda toasoe kookosvõi, tahini, vanillsuhkur ja agaavisiirup ühtlaseks kreemiks. Hoia vahepeal jahedas ja tõsta siis kas lusikaga või pritsi tordipritsiga jahtunud muffinitele. Kaunista muffinid söödavate lilledega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa