Argitoidud

Mahlane karask ricotta’ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Võrreldes leivaga on karaskit imelihtne valmistada. Sega ained kokku, küpseta valmis ning soojast karaskist või või meega võib saada sinu iganädalane mõnus harjumus
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 7 portsjonit
1. Sega kohupiim, keefir, munad, sool ja mesi. Lisa sulatatud või. Sega omavahel jahud ja sooda. Ühenda kuivained ja kohupiimasegu ning sega tainas ühtlaseks.

2. Kalla võiga määritud või küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures 30–40 minutit. Karask maitseb kõige paremini samal päeval. Säilita jahedas ja õhukindlalt kaetuna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa