Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Brokoli-riisipada

Argitoidud

Brokoli-riisipada

Kristina Efert Kapsatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Triin Raa

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g Tükeldatud toorvorstid
2 tk Viilutatud suur sibul
200 g Pruun riis
300 ml Köögiviljapuljong
1 pdl Passata (690 ml)
2 tk Ratasteks hakitud porgand
2 spl Adžika
300 g Brokoli
Hakitud petersell
1. Pruunista toorvorstitükid pannil koos sibulaga ja tõsta kõrvale. Vala pannile riis, passata ja köögiviljapuljong. Lisa adžika ja porgandid ning sega kõik korralikult läbi. Kata pann kaanega ja lase roal madalal tulel podiseda, segades aeg-ajalt.

2. Kui riis on pehmeks keenud, lisa brokoli ja toorvorstid ning kuumuta rooga, kuni brokoli on pehme. Serveerides puista peale hakitud peterselli.

HEA TEADA!
Maitsva pajaroa saad, kui asendad osa brokolit lillkapsaga ja isad ka paprikaribasid.

KOMMENTAARID

Liisu 16.veeb 2016 09:13
Kui kogu retsept ümber teha, siis lõpptulemusel pole väga vigagi. *puljongit pole vaja panna. *brokolit ei tohiks asendada lillkapsaga. *pas-
sata ehk maakeeli tomatipastast piisab täiesti ühest pakist. Lisada tuleks alle kõige lõpus. *toorvorstid asendasin kanakintuslihaga *-
sobib ainult punane paprika. Valmista-
mise käik võiks natuke põhjalikum ja pikem olla. Kohati tunne, et autor pole ise seda läbi teha proovinud.
Ikvibi 15.veeb 2016 16:26
Misasi on passata?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool