Argitoidud

Hernesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Turvaliselt vana retsept hernesupiks, millele lisavad tänapäevast värskust roheline hernes ja piparrohi. Maitset sobib hästi andma ka majoraan.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eelmisel õhtul uhu kuivatatud herned sõelal veega üle ning jäta kolm korda suurema koguse külma veega kaussi ootele.

2. Pese suitsukoot külma vee all puhtaks ning tee selle kamarasse mõned sügavad sisselõiked. Aseta külma veega keema ja eemalda tekkinud vaht. Lisa seejärel puhta koorega mugulsibul, mille ladvaotsa on tehtud
paar sisselõiget. Keeda kooti ligi tund ja seejärel eemalda sibul.

3. Lisa supile paisunud herned, olles need sõelal veega veel kord ka enne üle uhtunud. Keeda ligi 20 minutit, seejärel lisa juurselleri- ja soovi korral ka porgandikuubikud. Maitsesta soolaga.

4. Keeda viljade pehmenemiseni, seejärel lisa värsked herned ja kuumuta veel mõni minut. Kontrolli maitsestust ning serveeri suppi koodi küljest lõigatud lihatükkide ja värskete ürtidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa