Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pajaroog aedubadest ja kikerhernestest

Argitoidud

Pajaroog aedubadest ja kikerhernestest

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Kiire argiroog ning kerge taimetoit, mis toitvuse poolest ei jää sugugi maha liharoast.

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Basmatiriis
1 tk Mugulsibul
1 tk Tšilli
3 tk Küüslauguküüs
4 spl Oliiviõli
2 spl Karripulber või -pasta
200 g (Sügavkülmutatud) õrnad aedoad
400 g Konserveeritud kikerherned
1 peotäis Värske koriander
Sool
1. Keeda külma veega üle uhutud riis soolases vees pehmeks. Nõruta ja jäta ootele.

2. Haki sibul ja tšilli õhukesteks ribadeks ning küüslauk rustikaalseteks tükkideks.

3. Kuumuta vokk- või mõni muu sügavam pann üsna kuumaks ning lisa õli, sibul ja tšilli. Kuumuta segades, kuni sibul kergelt pruunistub. Siis lisa küüslauk, sega hästi läbi ning maitsesta karri ja soolaga. Mõne aja pärast pane juurde aedoad. Kui pead vajalikuks aedube enne sulatada, kuuma veega üle uhtuda või hoopis keeta poolpehmeks, siis lisa ka vedelikku, et toit liiga kuiv ei jääks.

4. Nõruta kikerherned ja uhu need sõelal külma veega üle. Lisa ubade hulka. Hauta, kuni kõik viljad on soovitud pehmusega, siis sega hulka hakitud koriander ning serveeri rooga koos keedetud riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes