Argitoidud

Hommikuomlett juustu ja rohelise sibulaga

Keskmine hinne: 3.09 Allikas: Kiired hommikusöögid Autor: Tuuli Mathisen
Omletiga on sama lugu nagu munapudruga. Kõik peavad seda vaga lihtsaks toiduks, kuid samas suudavad vahesed valmistada perfektset omletti. Taas kord maaravad onnestumise ara vaikesed nipid, mida voiks omletti valmistades jargida. Igauks saab omletti valmistada just endale meeleparaste lisanditega. Siin on n-ö baasretsept, mis peaks andma tulemuseks mahlase sisu ja krobeda valiskihiga vaga maitsva omleti.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
1. Löö munad kaussi, lisa veidi soola ja klopi kahvliga ühtlaseks.  Kuumuta pann madalal kuumusel ja sulata või.

2. Kui või on sulanud ja kergelt mullitab, kalla pannile muna. Lase veidi aega küpseda ning hakka siis küpsenud ja kalgendunud munamassi spaatliga alt panni põhjalt kergelt üles tõmbama, et küpsemata muna valguks pannipõhjale. Vahepeal võid omletti äärtest lahti tõmmata, et see pannil vabalt liiguks.


3. Kui omlett on pealt pooleldi küpsenud, lisa riivitud juust ja hakitud roheline sibul. Tõsta omleti üks pool teise peale ja serveeri kohe. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 11.juuli 2016 09:30
Kui soovid, võid õli ka panna. Mina panen võile sageli õli veidi lisaks, et või kohe kõrbema ei hakkaks.
Algaja 06.juuli 2016 13:07
Tere! Võibolla kõlab see rumala küsimusena kuid kui ma panen või pannile sulama kas siis õli lisama ei pea?
algaja 21.veeb 2016 11:46
Hea nõuanne.
1