Argitoidud

Idamaised hakklihapallid

Keskmine hinne: 1.22 Allikas: Pähklipureja Autor: Lia Virkus
Põnevad tšillised veiselihapallid krõmpsude pähklite ja magusate rosinatega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki pähklid, rosinad ja sibul peeneks.

2. Sega hakkliha sisse koorejogurt, muna, hakitud sibul, rosinad, pähklid, soola ja 1 tl harissat. Haki hulka petersell, maitsesta veel soola ja harissaga ning sõtku läbi.

3. Vormi tainast märgade kätega 8–10 palli. Kuumuta pannil 3 sl õli ja prae pallid igast küljest küpseks. Prae juurde ka pool (koorimata) küüslauguküünt. Tõsta pallid pannilt.

4. Lisa pannile 125 ml vett ning keeda koos praerasva ja küüslauguga läbi. Serveeri palle salati ja leemega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa