Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Porteris hautatud seakoot

Argitoidud

Porteris hautatud seakoot

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

üle 60 min

2 tundi 15 minutit + 1 tund külmkapis

Retsept
portsjonile
2 tk Seakoot ('a 1,5 kg)
2 spl Mesi
0.5 l Porter või muu tume õlu
Vesi
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 tk Loorberileht
3 tk Nelgitera
4 tk Vürtsitera
Sool
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Määri seakoot sisse soola ja meega, tõsta haudepotti.

2. Kalla peale porter ja lisa nii palju vett, et koot on kolmveerandi ulatuses vedelikus. Lisa sibul, porgand ja maitseained, kata kaanega ja tõsta ahju.

3. Hauta 2 tundi. Serveeri kartulipudru ja hapukapsaga.
SOOVITUS

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree