Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Soolaoad sibula, tšilli ja mündiga

Argitoidud

Soolaoad sibula, tšilli ja mündiga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

üle 60 min

35–45 minutit + leota ube üleöö

Retsept
portsjonile
250 g Põldoad
Sool
0.5 dl Oliiviõli
2 spl Valge veini äädikas
1 tk Punane sibul
1 tk Punane tšillikaun
Mündilehed
1. Leota ube vees üleöö, kalla vesi ära.

2. Pane oad potti, lisa nii palju soola, et vesi on tugevalt soolane. Keeda 30–40 minutit, kuni oad on pehmed. Nõruta ja jahuta.

3. Sega oliiviõli ja äädikas, nirista ubadele. Sega hulka hakitud sibul ja tšilli ning mündilehed.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes