Argitoidud

Jõhvika-juustutort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Meeldivalt hapuka jõhvikatarretisega juustutort maitseb ka neile, kes muidu magusat ei armasta. Kaunis peolaua ehe samuti!
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm seest küpsetuspaberiga. Purusta küpsised, sega sulavõiga ja suru vormi põhja.

2. Purusta 100 g jõhvikaid suhkruga katte jaoks.

3. Paisuta ja sulata želatiin, lase väheke jahtuda.

4. Vahusta koor, lisa toasoe toorjuust ja kohupiim, vanillsuhkur, jõhvikapüree. Nirista hulka leige želatiinilahus, vahusta korra veel läbi. Kalla segu vormi, tasanda pind ja lase külmas 2 tundi tarduda.

5. Sulata tarretisepulber keevas vees, lase jahtuda ja lisa soovi korral likööri. Laota tordile külmutatud jõhvikad ja tõsta supilusikaga külm želatiinisegu peale.

6. Pane tort uuesti külma tarduma – 2 tunniks kuni üle öö. Tänu külmadele marjadele tarretub segu tunni-paariga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa