Argitoidud

Jõhvika-kohupiimaparfee kamaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lahe hapukas järelroog talvisele peolauale. Kui sügavkülma ei ole aega panna, serveeri magustoitu kohe pokaalist mõnusa vahuna.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 7 portsjonit
1. Töötle jõhvikad suhkruga püreeks, sega koos kamajahuga kohupiima hulka.

2. Vahusta koor tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult ülejäänud ainetega. Tõsta väikestesse silikoonist muffinivormidesse või ühte suurde kilega vooderdatud vormi. Kata fooliumiga ja pane vähemalt viieks
tunniks sügavkülma.

3. Pool tundi enne serveerimist võta välja, pane vorm kummuli vaagnale. Paku lisaks šokolaadi- või karamellikastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa