Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Jõhvika-kohupiimaparfee kamaga

Argitoidud

Jõhvika-kohupiimaparfee kamaga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lahe hapukas järelroog talvisele peolauale. Kui sügavkülma ei ole aega panna, serveeri magustoitu kohe pokaalist mõnusa vahuna.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
300 g Kohupiimapasta
2 tl Vanillsuhkur
1.5 dl Toorroosuhkur
200 g Külmutatud jõhvikad
2 spl Kamajahu
2 dl 35% rõõsk koor või Kreeka jogurt
Kaunistuseks jõhvikad
1. Töötle jõhvikad suhkruga püreeks, sega koos kamajahuga kohupiima hulka.

2. Vahusta koor tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult ülejäänud ainetega. Tõsta väikestesse silikoonist muffinivormidesse või ühte suurde kilega vooderdatud vormi. Kata fooliumiga ja pane vähemalt viieks
tunniks sügavkülma.

3. Pool tundi enne serveerimist võta välja, pane vorm kummuli vaagnale. Paku lisaks šokolaadi- või karamellikastet.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke