Argitoidud

Veiselihahautis õlle ja meega

Keskmine hinne: 2.72 Allikas: Hapukapsas Autor: Andra Kalda
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika liha 8 tükiks. Pane ahjupotti hapukapsas, porgandiviilud, pressitud küüslauguküüned, mesi, hakitud tšillikaunad ja vala peale õlu. Kuumuta pannil veidi õli. Hõõru lihatükid soola, pipra ja jahvatatud paprikaga kokku.

2. Pruunista lihatükid igast küljest korralikult pruuniks ning tõsta potti. Vala poti põhja ka keev vesi ning küpseta 175 kraadi juures 20 minutit ilma kaaneta ja seejärel kaane all veel 1,5 tundi, kuni liha on pehme.

3. Pool tundi enne küpsemise lõppu vala potti ka rohelised herned. Vahepeal sega poti sisu ning vajaduse korral lisa soola ja pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa