Argitoidud

Kreemine kaalikapüreesupp

Keskmine hinne: 2.65 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Tüütuna tunduvast kaalikast või naerist saab teha imelist püreesuppi, mille sametine maitse ei jää alla restoraniroa omale. Suppi on lihtne valmistada ja selle eelarve igati taskukohane.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Sulata poti põhjas või koos õliga. Hauta tasasel tulel õli ja või segus sibulat ning küüslauku umbes kümme minutit. Lisa tükeldatud kaalikas, porgand ja tüümian ning hauta veel mõned minutid. Kalla peale kuum puljong ning lase keema tõusta. Keeda väikesel kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed.

2. Püreesta supp saumikseriga. Siidisema ja ühtlasema tulemuse saad, kui supi läbi sõela surud. Lisa koor ja kuumuta supp veel kord läbi. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Serveerimisel võid lisada veel täiendavalt koort, röstitud kõrvitsaseemneid ja värskeid tüümianilehti.

HEA TEADA!
Põnevama maitsekoosluse saad, kui lisad erinevaid vürtse: kaneeli, muskaati või muud meelepärast. Kui tahad aga aasiapärast suppi, lisa koore asemel kookospiima või -koort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kats 18.juuli 2016 09:38
Meeldib väga väga minu 2 aastasele lapsele.
1