Argitoidud

Kartulisuupisted heeringamarja ja kapparitega

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Kui veel mõni aasta tagasi ei olnud paljud heeringamarjast kuulnudki, siis nüüd on see väärt toiduaine täiesti kättesaadav ja seda kohtab nii restoranide kui ka koduste gurmeeõhtute toitudes.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Prae kartulirattad õlis kuldpruuniks ja aseta majapidamispaberile, et üleliigne rasv välja valguks. Haki sibul hästi peeneks ja sega see heeringamarja, värskelt hakitud tilli ja hapukoorega. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Aseta igale kartulirattale lusikatäis heeringamarja ja sellele omakorda veidi kappareid. Lisa pooleks lõigatud vutimuna. Serveeri eelroa või suupistena.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari-Liis 15.nov 2016 23:05
Tegin neid ilma sibulata ja imehead kukkusid välja! Soovitan proovida!
1