Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartulisuupisted heeringamarja ja kapparitega

Argitoidud

Kartulisuupisted heeringamarja ja kapparitega

Tuuli Mathisen Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Kui veel mõni aasta tagasi ei olnud paljud heeringamarjast kuulnudki, siis nüüd on see väärt toiduaine täiesti kättesaadav ja seda kohtab nii restoranide kui ka koduste gurmeeõhtute toitudes.

kuni 20 min

Retsept
2 tk Suurem keedetud kartul, kooritud ja u 0,7cm laiusteks viiludeks lõigatud
150 g Heeringamari
1 tk Punane sibul, hästi peeneks hakitud
50 g Paksem hapukoor
Sool
Must pipar
Kapparid
Värske till
Õli praadimiseks
Keedetud vutimunad serveerimiseks
1. Prae kartulirattad õlis kuldpruuniks ja aseta majapidamispaberile, et üleliigne rasv välja valguks. Haki sibul hästi peeneks ja sega see heeringamarja, värskelt hakitud tilli ja hapukoorega. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Aseta igale kartulirattale lusikatäis heeringamarja ja sellele omakorda veidi kappareid. Lisa pooleks lõigatud vutimuna. Serveeri eelroa või suupistena.

KOMMENTAARID

Mari-Liis 15.nov 2016 23:05
Tegin neid ilma sibulata ja imehead kukkusid välja! Soovitan proovida!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool