Argitoidud

Ahjuräimed salvei ja sinihallitusjuustuga

Keskmine hinne: 3.37 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Eesti rahvuskala räim jõuab meie toidulauale tavaliselt kas pannilt või marinaadist. Kui aga midagi põnevamat soovida, siis võib räimele seltsiks sättida salveid, sinihallitusjuustu, oliiviõli ja hoopis teine maitsekooslus ongi käes.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Kalla ahjuvormi veidi oliiviõli, nii et põhi oleks õliga kaetud. Laota räimefileed ahjuvormi üksteise kõrvale ning maitsesta soola ja pipraga. Aseta igale räimefileele tükike sinihallitusjuustu, sinna peale aseta salveileht.

2. Piserda räimesid ja salveilehti oliiviõliga ja pritsi peale veidi sidrunimahla. Kui soovid pisut teravamat elamust, lisa ka värsket hakitud tšillit.

3. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 10–12 minutit. Serveeri kas koos keedetud kartulitega või röstitud leival-saial.


HEA TEADA!
Võid katsetada erinevate juustude ja ka erinevate ürtidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa