Argitoidud

Grillitud pardisüdamed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Majoneesiga soolast magusani Autor: Andra Kalda
Nii uskumatu kui see ka ei ole, on grillitud pardi- või broilerisüdamed just pere pisemate lemmiktoit. Ilmselt peitub võlu südamete armsas väljanägemises või siis lihtsalt pulga otsast söömise võimaluses. Serveeri näiteks värskel salatipadjal.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ööpäev marinaadis + 15 minutit grillil

1. Haki sibul ja küüslauk. Sega omavahel marinaadiained ning vala südametele.

2. Sega läbi. Jäta ööpäevaks külma maitsestuma. Aja südamed vardasse ning küpseta grillil.

HEA TEADA!
Pardisüdamed võid asendada ka broilerisüdametega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa