Argitoidud

Okroška

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Paastuköök Autor: Lia Virkus
Mõni armastab seda omapärast suppi nii südamest, et ei saa ka pärast paastu enam pidama. Õige kah – näiteks varasuvel, kui ilmad hakkavad soojemaks minema, on see igati hea toidus. Hapukapsas on taas moodi tulnud ja lausa imesöögiks kuulutatud.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika puhastatud kurgid, roheline sibul, seened, õunad, kartul, peet, oad, spinat ja oblikad peeneks ning sega suhkru,  soola, pipra ja sinepiga.

2. Lisa hapukapsas, vala peale kali ja sega kõik läbi.

3. Serveerides pane igasse taldrikusse tükk jääd ning paku koos riivitud mädarõikaga.

HEA TEADA!
Kui sul on värskeid oblikaid ja spinatit, siis kasta need enne kasutamist keevasse vette või aseta korraks tulisele pannile, et lehed pisut “närbuksid”.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa