Argitoidud

Köögiviljaraguu riisiga

Keskmine hinne: 2 Allikas: Paastuköök Autor: Lia Virkus
Köögiviljad ja riis on mugav laduda kihiti malmpotti ja lasta pliidil või ahjus valmis podiseda.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Lõika baklažaanid, paprikad ja sibul rõngasteks ning tomatid suurteks sektoriteks. Lao aedviljad kihtidena malmpotti, maitsesta iga kihti soolaga.

2. Viimaseks kihiks pane pestud riis ja torka sinna sisse ka puhastatud küüslauguküüned. Vala üle õliga ning lisa puljongit, nii et kõik oleks kaetud.

3. Hauta ahjus või pliidil kaane all mõõdukal kuumusel kuni riisi valmimiseni (u 30 minutit). Ära sega. Enne serveerimist eemalda küüslauk.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lea 07.märts 2016 09:52
Maitse on väga hea aga minumeelest on riisi vähe.
katsetaja 04.märts 2016 16:36
Teen praegu.Riis vajus põhja ja baklažaanid kerkisid kõige peale...Mina igatahes panin vahele veidi pannilt läbi lastud hakkliha.Vaatamise järgi pole esialgu väga ahvatlev, maitsen---pole viga, tundub esialgu kuidagi vedel,ju on vett liialt,lasen üle aja veel keeda...
1