Argitoidud

Räimekrõpsud

Keskmine hinne: 2.5 Allikas: Toidud, mida lapsed tõesti armastavad 2 Autor: Hele-Mai Alamaa
Vahel keeran kala paneeringusse, see maitseb lastele ka. Siis saan kasutada kõiksugust välismaist kala, millel pole muidu väga hõrk mekk. Kodumaist kala väga ei raatsi paneerida. Erandiks on räimed, mis käivad meil tihti riivsaia- või rukkijahukuues.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Kala on väga mõnus teha ahjus. Paneeri räimefileed riivsaias (kamajahu sobib ka hästi, eriti rukkikamajahu).

2. Lao fileed ahjuplaadile. Keeruta veskist soolapipart peale ja nirista lahkelt oliiviõli.

3. Maitse ja mahlakuse pärast lisa ka peotäis kirsstomateid

4. Kuumuta ahi 200 kraadini ja saada kalakesed ahju. Küpseta mõnusalt krõbedaks, et neid niisama ampsata, panna võileiva peale või burgeri vahele. Täitsa krõpsud valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa