Argitoidud

Klassikalised nigirid tuunikala ja lõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sushi Autor: Epp Mihkels
Nigiri-sushi on käsitsi vormitud sushi. Riisipallist moodustatakse ovaalne padjake, mis maitsestatakse wasabi’ga ning kaetakse toore või küpsetatud kala, mereandide või muu toorainega. Vajadusel kinnitatakse katteaine riisipadja külge õhukese noriribaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Eemalda kalafileelt inetud kohad ja luud. Lõika fileest ristipidi ilusad pikliku kujuga viilud. Võta niiskete kätega riisi ning vormi sellest 4‒5 cm pikkune ja umbes 2 cm jämedune pätsike.

2. Pane näpuga kalale veidi wasabi’t ning aseta kala pätsile, wasabi’ne külg vastu riisi. Vormi kala riisipätsi ümber voolujooneliseks. Hoia serveerimiseni jahedas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa