Argitoidud

Klassikalised nigirid tuunikala ja lõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sushi Autor: Epp Mihkels
Nigiri-sushi on käsitsi vormitud sushi. Riisipallist moodustatakse ovaalne padjake, mis maitsestatakse wasabi’ga ning kaetakse toore või küpsetatud kala, mereandide või muu toorainega. Vajadusel kinnitatakse katteaine riisipadja külge õhukese noriribaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Eemalda kalafileelt inetud kohad ja luud. Lõika fileest ristipidi ilusad pikliku kujuga viilud. Võta niiskete kätega riisi ning vormi sellest 4‒5 cm pikkune ja umbes 2 cm jämedune pätsike.

2. Pane näpuga kalale veidi wasabi’t ning aseta kala pätsile, wasabi’ne külg vastu riisi. Vormi kala riisipätsi ümber voolujooneliseks. Hoia serveerimiseni jahedas.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa