Argitoidud

Gunkan-sushi kalamarjaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sushi Autor: Epp Mihkels
Gunkan-sushi on nigiri-sushi edasiarendus selles mõttes, et nii saab riisipadjal serveerida tooraineid, mis muidu sellel püsima ei jääks. Norilehest ribaga tekitatakse ümber riisipadja vorm, millesse siis pannakse täidis. Alustuseks lihtne kalamarjaga variant.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 10 portsjonit
Lõika norilehest pikkupidi viis ühelaiust riba. Võta niiskete kätega riisi ning vormi sellest 4‒5 cm pikkune ja kuni 2 cm jämedune pätsike. Aseta noririba ümber riisipätsikese ja kleebi otsad vee abil kinni. Pane igasse tekkinud pesasse näpuga veidi wasabi’t ja siis tõsta kalamari lusikaga sinna peale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
EMK 24.mai 2016 22:33
Katsetan ka pidevalt sushidega (ja panen ka enda mõtteid kirja aeg-ajalt: https://sushisaladu-
sed.wordpress.com/
), kuid selle sushi ees on aukartust. Just selle kuju pärast, et saada õiged "pätsikesed". Rulli lõikamine on kuidagi kindlam variant.
1