Argitoidud

Kanapugu-kurgikaste

Keskmine hinne: 2 Allikas: Hõrgud road rupskitest Autor: Epp Mihkels
Kanapugudest valmistatud koduse mekiga roog saab eripära sellele lisatud marineeritud kurkidest. Koorene ja kreemjas kaste, pehmed pugutükid, neile sekundeerimas krõmps ning hapukas kurk. Ehe lohutustoit koos ahjukartulitega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika pugud neljaks-viieks viiluks. Haki sibul peeneks.

2. Pruunista pugud pannil kuumas õlis ning lisa siis sibul. Maitsesta soola ja pipraga. Prae seni, kuni sibul on klaasjas. Vala peale keeva vett, nii et vedelik ulatuks pugudest sentimeetri võrra kõrgemale. Lase leemel keema tõusta ning alanda siis kuumust.

3. Hauta rooga kaane all madalal temperatuuril umbes 20–25 minutit, kuni liha on pehme. Sega jahu koorega ning vala kastmesse. Sega läbi ja lase uuesti keema tõusta.

4. Viimasena lisa ribadeks lõigatud marineeritud kurk ning kuumuta veel minut või paar. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
peeter l. 02.apr 2016 20:00
Mida selle PORTSU all silmas peetakse ? Kas kõhutäit või !
Andrus 10.märts 2016 20:33
Kulla toidutarelased! Toi-
duvalmistamisel kasutatakse lindude lihasmagu ehk õõtsikat. Pugu on söögitorulaiend, mis koos muu sisikonnaga loomasöödaks läheb.
1