Argitoidud

Müsli jõhvikate ja pistaatsiapähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Veski Mati
Isetehtud müslisid on lihtsamast lihtsam valmistada. Miks mitte siis rüütada kodune müsli jõulude ajal hoopis jõulumaitseliseks! Nii saab juba hommikusöögi ajal advendiaja hõngu nautida.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund 25 minutit

Kogus: 9 portsjonit
1. Kuumuta ahi 120–130 kraadini. Sega kausis kaerahelbed, pähklid, linaseemned, tükeldatud apelsinikoor ning suhkur. Teises kausis sega mesi või siirup, õli, piparkoogimaitseaine ja sool. Sega kausitäied omavahel ning puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta iga veerand tunni tagant segades umbes 1 tund ja 15 minutit. Sega juurde kuivatatud jõhvikad ning kalla säilituspurki.

2. Serveeri piima või maitsestamata jogurtiga, juurde võid pakkuda värskeid marju, puuvilju vm meelepärast.

Hea teada!
Kui jõulu ajal saad kasutada piparkoogimaitseainet, siis muul ajal sega müslisse veidi kaneeli ja vanillsuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa