Argitoidud

Porgandi-kaerakarask

Keskmine hinne: 1.83 Allikas: Oma Maitse Autor: Veski Mati
Kaunilt erksavärviline porgandikarask maitseb tõeliselt mahlaselt just tänu sinna sisse peidetud porgandile. Kui muidu on klassikaline karask valmistatud odrajahuga, siis magus ja mahe kaerajahu koos kaerakliidega sobib karaskisse ka imehästi. Tänu porgandile säilib karask mahlasena ka järgmistel päevadel. Tervislikkust ei ole siinkohal vist vaja mainidagi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Puhasta porgandid, tükelda ja keeda pehmeks. Töötle purustajas ühtlaseks. Jahuta porgandimass maha. Sega omavahel porgandimass, jogurt, muna ja sulatatud või ning lisa siis kõik kuivained. Sega ühtlaseks.

2. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (25 x 25 cm).
 Küpseta 180–200-kraadises ahjus umbes 45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 09.märts 2016 13:15
Retsept sai parandatud, koostisosades peab olema täisterakaerajahu!
Lea 09.märts 2016 11:35
Ei saa aru. Retseptis on täisteranisujahu ja täisterarukkijahu. Tekstis kirjutatakse kaerajahust. Kuidas on õige?
1