Argitoidud

Šokolaadi-banaani-mustikakook

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: Oma Maitse Autor: Maie Rosmann-Lill
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Sega omavahel kuivained. Sulata veevannil kookosõli. Lisa segatud kuivainetele õunamahl ja õli. Sega hoolikalt.

2. Haki šokolaad ja tambi kahvliga banaan plödiks. Lisa tainale hakitud šokolaad, banaan ja mustikad.

3. Vala tainas sügavasse suuremasse ahjuvormi. Küpseta eelsoojendatud ahjus 185 kraadi juures 45 minutit.

4. Eriliselt hea on see kook teisel päeval – seega tasub õhtul valmis küpsetada ning järgmise päeva hommikul kohvi kõrvale nautida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa