Argitoidud

Waldorfi pasta

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: Pähklipureja mõnus elu Autor: Lia Virkus
Pisut peenem maitseelamus romantiliseks õhtusöögiks. Tugevamaitseline sinihallitusjuust, koorene pasta, kuivatatud jõhvikad ja kreeka pähklid annavad kokku hõrgu roa.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1.  Juustukastme tegemiseks lase piim koos vahukoorega keema ja keeda segades madalal kuumusel 5 minutit. Lõika juust tükikesteks, pane 50 g sellest kuuma piima sisse sulama ja keeda madalal kuumusel 5 minutit.

2. Haki jõhvikad ja pähklid jämedalt. Puhasta seller, eemalda lehed ja kiud ning lõika varred diagonaalselt õhukesteks viiludeks. Lõika pirnid neljaks sektoriks, eemalda seemnekoda ja lõika pikuti õhukesteks viiludeks.

3. Sega seller ja pirn ning nirista tumenemise vältimiseks peale 1 sl sidrunimahla. Sega läbi.

4. Keeda pasta al dente.

5. Lisa juustukastmele hakitud jõhvikad. Maitsesta kaste soola, pipra ja 0,5 sl sidrunimahlaga. Nõruta pasta ning sega kohe hulka selleri- ja pirniviilud. Nirista üle kastmega ning puista peale jõhvikad, pähklid ja ülejäänud juustutükikesed. Kaunista sellerilehtedega ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa