Argitoidud

Toortatra-peedisalat kitsejuustuga

Keskmine hinne: 2.92 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Tatar maitseb hea koos röstitud peedi ja kitsejuustuga. Paastumisel-puhastumisel jäta kitsejuust välja.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori peedid ja lõika sektoriteks. Rösti peete ahjus oliiviõliga üle piserdatuna 200 kraadi juures 20–30 minutit või kuni need tunduvad tikuga torgates pehmed, kuid siiski meeldivalt krõmpsud.

2. Samal ajal rösti tatart suure panni peal keskmisel kuumusel 3–4 minutit, kuni see hakkab pähkliselt lõhnama. Mõõda potti 5 dl vett ja kuumuta keemiseni. Lisa röstitud tatar ja hauta väiksel kuumusel pehmeks (10–12 minutit). Ära üle keeda. Loputa külma jooksva vee all, nõruta hästi ja lase jahtuda.

3. Pane väheke jahtunud peedisektorid, tatar, rukolalehed ja hakitud murulauk suurde kaussi.

4. Ühenda kastmeained omavahel ja sega salatisse. Murenda salatile kitsejuust, jahvata peale soola ja pipart ning puista üle hakitud pähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa