Argitoidud

Juurvilja-kikerhernepada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mõnusalt maitsekas veganipajaroog, mis maitseb hästi täisterariisi või värske rohelise salatiga. Pajarooga võid valmistada nii keedetud kui ka konserveeritud kikerhernestest.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta ja tükelda kõik juurviljad kuubikuteks, haki sibul ja porru. Oleks hea, kui kõiki juurikaid oleks hakitud kujul umbes 1 dl.

2. Pruunista köögivilju õlis kastruli põhjas 10 minuti ringis.

3. Lisa kikerherned, tomatipüree, vürtsköömen, puljong ja loorber, maitsesta soola-pipraga. Hauta tasasel kuumusel veel 8–10 minutit. Lisa vajadusel vett või kookospiima, jätka hautamist, kuni juurviljad on pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa