Argitoidud

Kikerherne-lillkapsahautis roheliste hernestega

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Imehea pajaroog, mida on hea nautida koos keedetud täisterariisiga. Samuti sobib see hästi üksnes värske salatiga. Hautist võid kikerhernele vahelduseks valmistada ka läätsedega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Koori kartul ja lõika kuubikuteks, lillkapsas tükelda õisikuteks. Haki sibul, tšilli ja küüslauk, kuumuta malmpoti põhjas õlis mõned minutid. Lisa vürtsköömen, kurkum ja koriander. Kuumuta läbi. Lisa ka tomatipasta, puljong ja kartulikuubikud, keeda 5 minutit.

2. Sega hulka nõrutatud ja voolava vee all loputatud kikerherned ja lillkapsas. Hauta vaiksel kuumusel 15 minutit, lisa herned ja kuumuta korra veel läbi. Vajadusel maitsesta soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa