Argitoidud

Tatrasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Tatras on palju kiudaineid, vähe rasva ja kaloreid, samas ei sisalda see teraviljavalku gluteeni. Toortatral on ka kõik täistera head omadused, selles on B-vitamiine, kaltsiumi ja fosforit. Koos värske salatiga ongi toitev kõhutäis olemas. Sobib hästi nii soojalt kui ka külmalt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Loputa tatart külma vee all, keeda peaaegu pehmeks ja nõruta.

2. Tükelda varsseller ja paprika. Pese ja kuivata rukolalehed.

3. Sega kõik omavahel ja lõpuks lisa tatar. Rebi või haki juurde värsked ürdid.

4. Sega kastmeks oliiviõli ja sidrunist pressitud mahl, maitsesta soola ja pipraga, soovi korral ka purustatud küüslauguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa