Argitoidud

Suitsulõhe-toorjuustuvaht mustal leival

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiired hommikusöögid Autor: Tuuli Mathisen
Maitsev kreemjas võileivakate, mis sobib ühtmoodi hästi nii hommikusöögi- kui ka vajadusel pidulauale sättida. Kohevust annab kattele vahustatud koor, kreemisust lisab toorjuust ja maitse selgrooks on kuumsuitsulõhe. Lõhe asemel sobib kasutada ka muid suitsukalu, näiteks maitseb sarnane vaht väga hästi ka kuumsuitsuskumbriaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vahusta koor ning sega juurde toasoe toorjuust ja lõhetükid.

2. Maitsesta soola, pipra ning sidrunimahla ja -koorega. Võid kasutada ka sidrunipipart. Lisa ka hakitud värsket tilli.

3. Sega kõik läbi ja serveeri mustal leival. Soovi korral võid leiva eelnevalt krõbedaks röstida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa