Argitoidud

Mozzarella’ga täidetud lihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tšilli Autor: Santa Maria
Suitsus kuivatatud ja jahvatatud Mehhiko jalapeno sobib mozzarella ja hakklihaga kenasti. Maitsekas tomatikastmes on need lihapallid lihtsalt imehead!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki suurem osa piparmündist kergelt läbi – jäta mõned lehed kaunistamiseks.

2. Sega omavahel hakkliha, sool, tšilli ja hakitud piparmünt. Vormi hakklihast mozzarellakirsside ümber pallid ja küpseta 225-kraadises ahjus 5 minutit, kuni liha on kergelt pruunistunud. Seejärel vähenda kuumus 150 kraadini.

3. Kuumuta kastmekomponente potis ja lisa kaste lihapallidele. Küpseta veel 10–15 minutit. Kaunista mündilehtedega ning serveeri koos keedetud riisi ja küüslauguga praetud spinatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa