Argitoidud

Odrasõrnikud

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Epp Mihkels
Kohupiimasõrnikud pisukese sidrunimeki ja odrajahuga maitsevad hästi nii kuumalt kui ka külmalt. Need sõrnikud sarnanevad pigem pannkookidega ja saavad seetõttu kiiresti laste lemmikuks. Paku kõrvale moosi, mett või hoopiski hapukoort.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega kõik ained omavahel kokku ja töötle kiiresti ühtlaseks massiks. Lase tainal kuni 10 minutit seista, et jahu paisuks.

2. Vormi niiskete kätega ühesuurused pätsid või tõsta kahe lusika abil tainas otse pannile. Küpseta mõlemalt poolt kuldpruuniks. Kasuta tavalisest mõõdukamat kuumust ja võimaluse korral paksupõhjalist panni. Nii küpseb tainas ilusti läbi ainult ühe korra keeramisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa